yds 2 sene değil aslında ölene kadar geçerli diyolardı fakat bu kpss a için fırlamalar diyo ki diyelim 2014 kpssye mi gircen o zaman 2014 ilkbahar yds ye gircen ki hesaplansın para tuzagı anlayacagın
ben de zor olduğunu çok yerde okudum tek umutlu olabiliceğim şey geçen ales e göre daha kolay olduğu.ama şu kesin 2014 kpss türkçe uzun paragraflar bizi bekliyor
ben de zor olduğunu çok yerde okudum tek umutlu olabiliceğim şey geçen ales e göre daha kolay olduğu.ama şu kesin 2014 kpss türkçe uzun paragraflar bizi bekliyor
ben de aynen öyle düşünüyorum.matemetik de mantık soruları yine ağırlıklı olacak gibi.geçen seneki gibi kağıt katlama gibi basit şeyler sormayabilirler...tarihte oynama yapamıyorlar kalıplar hemen hemen aynı hep.en fazla birkaç kelime oyunu yaparlar.ama türkçe ve matemetik özellikle standart sapmayı coşturacak bence..
Türkce cümle siralama sorulari zordu.bastan ikinci cümle gibi.matematikte ise yaklasik 20 soru zor gelmedi ama digerleri eleyiciydi.daha ne kadar zor sorulabilir bilmiyorum.