6 MAYIS Ankara Basın Açıklaması !

Konu, 'İİBF Mücadele Forumu' kısmında mrjul tarafından paylaşıldı.

1. mrjul

mrjul İyi Bilinen Üye

Kayıt:
    5 Nisan 2014
    Mesajlar:
    Beğeniler:
    Ödül Puanları:
    Cinsiyet:
    Erkek
    Eğitim:
    Lisans
    Üni:
    Mustafa Kemal Ünv.
    Bölüm:
    İktisat
    Erkekler-Dişiler-İibfliler !
    6 Mayıs günü Ankara da Basın Açıklaması yapılacak,Eğer İİBF li arkadaşlarımızdan yeterli katılım sağlanırsa bize destek verecek SENDİKA! kuruluşları ve VEKİL! abilerimiz ile 6 Mayıs günü Ankara da ses getirecek bir basın açıklaması yapabiliriz.E tabi biliyorsunuz birlikten kuvvet doğuyor...
    Özelikle o günlerde mülakat içinde Ankara ya gelmiş olacak birçok iibfli bölümdaşımız ile sesimize ses katabiliriz.
    Sanal alemden ses duyurmaktan sıkılmadınızmı ? Öğretmenler patır kütür Ankara eylemleriyle kadrolarını söke söke alıyorken biz neden sesimizi duyurmayalım ki ?Ayrıca Mülakatlara girecek olmanız sizi yumuşatmasın ortada hakkı yenilen binlerce iibfli var(yani siz) sadece 199 kadro almış bizler varız !Ve yılda bir karşımıza çıkabilcek gümrük mülakatı için Ankaraya gelmiş hakkı yenilen mülakata zorlanan yüzlerce İİBF li bölümdaşlarımız olacak.
    Bu fırsatı kaçırma,küçümsediğin bir olayı yapmamanın bedeli bir ömrüne kaderine yani gelecekteki işine mal olabilir.Gel ve destek ver.
    6 Mayısta ben kesin ordayım diyenler iletişime geçsin duyarlı arkadaşlarla bu uğurda mücadele vermek için sabırsızlanıyoruz.

Gökhan60, axin, Bahar Sabah ve 3 kişi daha bunu beğendi.
  2. axakali

axakali VİP Üye Kadrolu Üye

Kayıt:
    29 Temmuz 2014
    Mesajlar:
    Beğeniler:
    Ödül Puanları:
    Cinsiyet:
    Erkek
    Şehir:
    İzmir
    Eğitim:
    Lisans
    Üni:
    Adnan Menderes Ünv..
    Bölüm:
    İktisat
    5 mayista mulakatim. Basin aciklamasi icin ordayim dostum katilim bekliyoruz. En azindan ankara oturanlar yanlarinda birkac kisi getirse yeter.

Sayfayı Paylaş