arastırdıgım ve gorusutgum bazı kısılerden aldıgım bılgılerden dolayı tereddutlerım olustu neredeyse herkes sgk ıcra dan memnun degıl sızce bu puana deger mı sgk ıcra
bolum ısletme evet bbolum yok suan ama son atamada bu puan cok daha rahar ve huzurlu kurumlara yeter dıye dusunuyorum sonucta bundan sonra gırdımı 25 sene bu ısı yapıp yapamayacagımızıda kestırmek gerekır ve buda ınsanı korkutuuor
bolum ısletme evet bbolum yok suan ama son atamada bu puan cok daha rahar ve huzurlu kurumlara yeter dıye dusunuyorum sonucta bundan sonra gırdımı 25 sene bu ısı yapıp yapamayacagımızıda kestırmek gerekır ve buda ınsanı korkutuuor
7 ay bekleyeceksin senin için sorun olmazsa bekle ama bi de şöyle düşün senin gibi düşünüp bekleyenler illaki olacaktır. hadi onlarında kaldığını düşünelim o zaman o istediğin sehir olmazsa napcan mecbur dışarı gitcen zaten tüm memurluklar aşağı yukarı aynı parayı alıyor Memurluğu yakaladıktan sonra uzmanlık için uğraşırsın olursa olur olmazsa olmaz. illa sonuna kadar burada çalışacaksın diye bi şey yok bence .
evet beklıyenler olucaktır ama sonuc olarak her atama donemı puanlar dusuyor ıllakı ıstedıgım sehırde dıger kurumlarda acar umudum bu yonde olmazsa artık cevre ıllerden bırını acılan kuruma gore secıcem nese tsk ederım herkese kısmet bundan sonrası
evet beklıyenler olucaktır ama sonuc olarak her atama donemı puanlar dusuyor ıllakı ıstedıgım sehırde dıger kurumlarda acar umudum bu yonde olmazsa artık cevre ıllerden bırını acılan kuruma gore secıcem nese tsk ederım herkese kısmet bundan sonrası