Arkadaşlar memurluğu ( açıktan atama) kazanıp evrakları teslim edip kurada yerim belli olduktan sonra gitmezsem 2014/1. merkezi atamaya başvurma hakkım var mı? yoksa neden . Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim
Arkadaşlar memurluğu ( açıktan atama) kazanıp evrakları teslim edip kurada yerim belli olduktan sonra gitmezsem 2014/1. merkezi atamaya başvurma hakkım var mı? yoksa neden . Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim
hocam ben yok diye biliyorum basvururken memurlar nette sormustum o da gitmezsen bi sene kamu kurumlarina gitmekten men ediliyon gibi biseyler yazmisti bende basvurmaktan vazgecmistim olmuyo diye biliyorum sadece kit e basvurabilirsiniz evrak verdikten sonra gumrukun muvakkafat vermesi lazim onu da vermiyo kit e gecersen oluyo
sen evrak verince direk 657 oluyon merkezide de basruyo yapabiliyon ama havadan yapiyon gibi oluyo evrak verir vermez gumruktesin tekrar tercih yapinca baska kuruma gecmek icin muvakkafat lazim 657 icin kite gecersen olmaz ama o zaman hic evrak vermede bari yedek yararlansin
anlamadığım nokta şu benim kazandığımı nasıl anlıyolar ki evrakları versem bile. merkezi atamada olsa haklısınız dicem çünki kazandım onu sistem görüyor ama açıktan atamada o nasıl oluyor anlamadığım o
arkadaşım evraklarını verince, işlem yapılıyor senin için, bilgilerin sisteme giriliyor ve 4/A mı ne öyle bir statüye geçiyorsun.Kazandığın da o şekilde belli oluyor.Ama sen yine de ara yarın, 0312 449 16 42