Tamam onun da emekleri oldu, bunlar yadırganamaz ancak son aylarda yaptıkları ve en son yaptığı hareketler hele de en zor zamanda benim için büyük bir hayal kırıklığı olmuştur.Ben gelmesi taraftarı değilim tabi karar çoğunluğun...
içimizden birisi o malum sitede editör olsak bu kadar rezillikte ana sayfaya bir haber yaptırırdık 90 vergi müfettişi yeniden sınav istiyor haberi bile varken orada bu kadar mezunun haberi yayınlanmıyor sende oranın editörüsün bir tepki koy gücün yetmiyorsa seni kaale almıyorlarsa bırak o zaman editörlüğü..benim uzaktan takip ettiğim adversary benim gözümde böyle bir kalıpta yakından tanıyanlar faydalı olacağını düşünüyorsa saygı duyarım.
içimizden birisi o malum sitede editör olsak bu kadar rezillikte ana sayfaya bir haber yaptırırdık 90 vergi müfettişi yeniden sınav istiyor haberi bile varken orada bu kadar mezunun haberi yayınlanmıyor sende oranın editörüsün bir tepki koy gücün yetmiyorsa seni kaale almıyorlarsa bırak o zaman editörlüğü..benim uzaktan takip ettiğim adversary benim gözümde böyle bir kalıpta yakından tanıyanlar faydalı olacağını düşünüyorsa saygı duyarım.
Özünde iyi bir insan ama yazdığın hatalar kırıyor işte insanı. Buyursun gelsin buraya, bıraksın 4001 ve öğretmen yuvası malum siteyi. O siteye memurlar.net demek memur insanlara hakaret. bence hukumet4001.net olarak adlarını değişsinler.
ben ceza aldım bu ögretmenler netten ama biri şu lisans forumunu bilgilendirsin 4001 ler bile halen ayakta uyuyor adamlar ögretmenler aldı başını gidiyor bu ögretmen politikası akp nin başına iş açıcak
Bence asıl keten tohumu ve çözümleyici kadrosu bekleyen matematikçi bir abimiz var ds.i4513 bu adamları getirmeye çalışın bonservisi ali ağaoğlu karşılar
Biz nasıl bırakıp geldik o siteyi her şey ortada... Madem o da aynı fikirde ise bir İİBFli olarak bırakır gelirdi o siteyi... Ama son söyledikleri şurada mücadele vermeye çalışan insanları hor görmektir bana göre ve aynı fikirde olmadığımızın göstergesidir.Yoksa burada değil orada olurduk...
ben ceza aldım bu ögretmenler netten ama biri şu lisans forumunu bilgilendirsin 4001 ler bile halen ayakta uyuyor adamlar ögretmenler aldı başını gidiyor bu ögretmen politikası akp nin başına iş açıcak
4001 dediğinin çoğu zaten öğretmen olmaktan aciz vasıfsız ve daha acısı basiretsiz insanlr topluluğu. Yani gayet farkındalar hocam bence. Çoğu da formasyon için uğraşıyor, alamasa zaten 4001 oalrak altın çağlrını yaşıyorlar. Hayat torba koda güzel.
Ayrıca Adversay memurlar.net forumunda kuyt44 nickli arkdaşımız ilk taşınıyoruz başlığını açtığında nasıl ortaya çıktığını ve neden o başlıktaki yorumlarını daha sonra sildiğini bir açıklasın???Gidiyoruz deyince adminimiz(!) bizi duydu ne hikmetse... Ben ne yapayım öyle admini bu saatten sonra