Kasım alımlarından sonra memurlar.net'e üye olmuş biri olarak bu site altında bir şeylerin değiştirilebileceğine inanıp mücadele adına kendimce bir çok şey yaptım bunlardan en fazla özendiğim ve gerçekleşmesi için aşırı derecede özveri gösterdiğim etkinlik Twitter idi. Yapılan Twitter uygulamasını kullandım. Ana İİBF Twitter hesabını kullandım. Etkinlik saati günü Twitter için elimden geldiği her şeyi yaptım ama ne yazık ki Twitter'da istediğim çoğunluğa ulaşamadım bu sebeple artık Twitter uygulamasını ve Ana Twitter Hesabını kullanmayacağım bunu bildirmek istedim.
İkinci olarak
Sitede yöneticilerin olduğu lakin bu yöneticilerin hiçbir şekilde etkinlik yapmadığı, yapılan etkinliklere katılmadığı ve hala yönetici sıfatıyla kalabildiği ilginç bi yer burası tabi bununla da bitmiyor bir Facebook grubu var apayrı bi yer zaten kafasına göre paylaşım yapan elit bi zümre bunların değişmesi için uğraştım. Değişlik yapılmadığından ötürü forum mücadelemi noktalıyorum.
Umarım benimle birlikte didinen bütün arkadaşlarım atanır.
İkinci olarak
Sitede yöneticilerin olduğu lakin bu yöneticilerin hiçbir şekilde etkinlik yapmadığı, yapılan etkinliklere katılmadığı ve hala yönetici sıfatıyla kalabildiği ilginç bi yer burası tabi bununla da bitmiyor bir Facebook grubu var apayrı bi yer zaten kafasına göre paylaşım yapan elit bi zümre bunların değişmesi için uğraştım. Değişlik yapılmadığından ötürü forum mücadelemi noktalıyorum.
Umarım benimle birlikte didinen bütün arkadaşlarım atanır.