Burcumu hiç sevmiyom ya yengeç olsaydım gerçi bazı söylentilere göre yükselenim yengeç ama akrep i çok taşıyom unut sanki yok 15 yıl sonra sen bana bunu yapmıştın illa o lafı söyleyecem.
Burcumu hiç sevmiyom ya yengeç olsaydım gerçi bazı söylentilere göre yükselenim yengeç ama akrep i çok taşıyom unut sanki yok 15 yıl sonra sen bana bunu yapmıştın illa o lafı söyleyecem.
Tek derdi muziplik bi şeyin olumlu yanı varken olumsuz tarafını gören etrafını güldüren ama içinde ağlayan ve asla ön planda olmayan saklanmayı seçen ekip çalışmasına yatkın olmayan
Tek derdi muziplik bi şeyin olumlu yanı varken olumsuz tarafını gören etrafını güldüren ama içinde ağlayan ve asla ön planda olmayan saklanmayı seçen ekip çalışmasına yatkın olmayan
Evet kendi icimizde yasariz, ozgurlugumuzu birisi kisitlamaya calisti mi ters teper direkt. Biraz da bosvermis karakterlerdir kovalar, ekip calismasinda ben iyiyimdir ama digerlerinin cok dikbasli olmamasi lazim
Mutlu oldumu kahkahayı basar etraf ne der demeden mutsuz oldumu Müslüme bağlar kariyer ister partneri ondan üstün olsun ister karşısındakiyle uğraşmayı sever sevdiğine naz eder sevmediğine berlin duvarı örer çevresi geniştir iyi insan kullanır idealarını yaşamak ister zoru sever daha da uzar gider ama yoruldum..
Başlığı açan arkadaşı yalnız hissettirmemek adına devreye giriyorum. Yaş 28 Medeni Hal Bekar İkametgah İstanbul Kan Grubu AB RH+ Obezite mevcut Saçlar kellik yolunda hızla ilerlemekte 3. atamada atandı Burç Boğa Boynuz tecrübesini yaşamış Kırmızıyı sever sanırım bu nedenle burcumun özelliklerini taşıyorum