Bakan Şimşek'ten kritik kadro açıklaması - Hürriyet EKONOMİ birde vergileri artırırı< demış. öyle yapacağınıza maaşlarını düşürün ve 15 değilde 30 saat derse girsinler. memurlar haftada 40 saat calıssın ve 1709 lira alsın+ek ders ücreti de yok....
2014 kpssciler hepimizden şanslı olacaklar zira 2015'de vs. kurumlarda talep patlaması yaşanacak... 50 bin öğretmen alımı 2014te olursa mehmet şimşekin deyimiyle diğerlerine bir şey kalmıyor. adam haklı. burada başbakan olaya girmeyecekti.. ya 40bin atama olmaz ya da borçlanmaya vs. giderler. yani başbakan ne derse onu yapacağım diyor daha çok sular akar bu dereden
Bildiğim bütün küfürleri ediyorum içimden dışımdan... Kardi nolur bu işler memurluk hayal mı yoksa fasa fiso mu bunlar? Bir ülkenin ekonomisi sadece öğretmen atamalarına mı bağlı yahu. Allah seni maliye bakanı diye oraya oturtanı da bildiği gibi yapsın.
Bildiğim bütün küfürleri ediyorum içimden dışımdan... Kardi nolur bu işler memurluk hayal mı yoksa fasa fiso mu bunlar? Bir ülkenin ekonomisi sadece öğretmen atamalarına mı bağlı yahu. Allah seni maliye bakanı diye oraya oturtanı da bildiği gibi yapsın.
Hepsi faso fiso...
Bu adam hep böyle açıklamalar yapıyor 2012nin başında yaptığı açıklamalarıda böyleydi... bir ara atama kontenjanı 40 bin dedi şimdi 70 bin olmuş... ee iyide 2013te de kadro dağılımı 70 bindi eee hiçbir şey değişmemiş tek emekli olayı kalkmış ki buda zaten haziranı pek ilgilendirmiyor. 2013'te de meb 40 bin pay aldı ... 2014 içinde 40 bin alsa aynı yani ... değişen hiçbir şey yok. Şubat atamasına takılmayın başbakan onu ocak itibariyle emekli olan 8bin öğretmenin yerine alacaklarını söyledi. Ben bu bakanın açıklamarını çözemiyorum.
öğretmen alımının vergisini de diğer vatandaştan: senden benden alıcakmış..! ya geliri olmayan adam neyin vergisini verecek??al lan, all canımı al da bitsin bu zulüm..varlığım türk öğretmenlerine armağan olsun..ne mutlu öğretmenim diyene..!!