suat tan çnceydi o imkansız iibfden alması 4001 o direk
2011/1 sanırım yeterli bir örnektir.
[TABLE="class: kpss"]
[TR]
[TD]3119821[/TD]
[TD]YÜKSEK ÖĞRETİM KREDİ VE YURTLAR KURUMU GN.MD.[/TD]
[TD]YURT YÖNETİM MEMURU[/TD]
[TD]ŞANLIURFA[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]0[/TD]
[TD]86.150[/TD]
[TD]86.150[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] [/TD]
[TD="colspan: 7"]1101 - Cinsiyeti erkek olmak.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] [/TD]
[TD="colspan: 7"]4117 - Tarih lisans programından mezun olmak.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] [/TD]
[TD="colspan: 7"]4129 - Sosyoloji, Sosyoloji (Açıköğretim) lisans programından mezun olmak.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] [/TD]
[TD="colspan: 7"]4153 - Coğrafya lisans programından mezun olmak.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] [/TD]
[TD="colspan: 7"]4291 - Halkla İlişkiler, Halkla İlişkiler ve Reklamcılık, Reklamcılık ve Halkla İlişkiler, Halkla İlişkiler ve Tanıtım lisans programlarının birinden mezun olmak.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] [/TD]
[TD="colspan: 7"]4431 - İşletme, İşletmecilik, İş İdaresi, İş İdaresi ve İktisat, İşletme-Ekonomi, İşletme-İktisat, Muhasebe-Finansman, Muhasebe ve Finansal Yönetim,Pazarlama, Yönetim ve Organizasyon lisans programlarının birinden mezun olmak.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] [/TD]
[TD="colspan: 7"]4459 - Maliye, Muhasebe ve Maliye veya Maliye-Muhasebe lisans programından mezun olmak.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] [/TD]
[TD="colspan: 7"]4499 - Yönetim Bilimleri lisans programından mezun olmak.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] [/TD]
[TD="colspan: 7"]4503 - Kamu Yönetimi veya Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi lisans programından mezun olmak.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] [/TD]
[TD="colspan: 7"]4873 - Turizm İşletmeciliği, Turizm ve Otelcilik, Turizm ve Otel İşletmeciliği, Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik, Turizm İşletmecilik ve Otelcilik, Turizm ve Rehberlik, Turizmde Büro Yönetimi, Seyahat İşletmeciliği, Seyahat İşletmeciliği ve Turizm Rehberliği,Turizm ve Hizmetler, Konaklama İşletmeciliği, Turizm, Otel Yöneticiliği, Otel İşletmeciliği veya Konaklama ve Turizm İşletmeciliği lisans programlarından birinden mezun olmak.[/TD]
[/TR]
[/TABLE]