Ankra nüfusu 5 milyonu nasıl geçti anladım artık. Biz de tebligatı almak için Ankara'ya gideceğiz Hayır gitmişken de Ankra'ya versinler kurtulayım gık demeyeyim.
Ben 6.30da gelirim ankaraya 10da mülakata girer aynı gün otobüs bulur dönerim hiç uğraşamam valla biraz araştırcam öyle gitcem bakalım ankara kulislerini
çoğu kuruma yerleştirirler şimdi bu genç liderleri sonra iibf nin kadrolarından keserler yine lan 83,5 la atanırmıyım demeye başladım korkmaya başladım atanamazsam diye ne hallere düştük
Maaşı neymiş öğrenen var mı? Bi iş gibi düşünülmesin diyorlar eski yorumlarda. Seçim öncesi aldatmacası olduğunu, iş ilanı gibi göstermelerinin altında art niyet yattığını söyleyenler var.
bende mülakata kaldım ama gitsem mi gitmesem mi bilmiyorum bir sertifika için ankaya gitmek sonrasında ne olacağınıda bilmiyoruz ailemede anlatamıyorum sonrasında iş garantisi yokki ne yapacağız bilmiyorum
gençlik merkezine bugün üye oldum. ankara bizi bekler. bu iş olmasa da bana gençlik merkezini katkısını yaptı çok güzel bir yer gençler için kursları faaliyetleri gezileri falan ilimde böyle bir şey olmasına çok sevindim.
beyaz çorap,üzerine basılmış yumurta topuk ayakkabı,üç düğmesi açılmış beyaz gömlek,elinde g.saray tespihi.. işte bunlarla mülakata gidip ben gençlik lideri olmaya geldim diyeceksin. gerisi gelecek zaten