@tmr_avci
Şimdi elinde ne var ona bakman lazım ilk önce elindekini anlaman içinde bi deneme yapmalısın eğer girmemişsen muhakkak 2013 KPSS indirip çıkart bir sınavdaymışın gibi çöz elinde yoksa
http://osym.gov.tr/dosya/1-69637/h/cs.pdf burdan edinebilirsin burada hangi konularda eksik olduğunu belirle ve onlara çalışmaya başla. (matematik konusunda çok eksikliğe sahipsen kesinlikle bir matematik dersi almalısın.)
Bilgi olmadan malum soru çözülmez ama sınavda zamana karşı yarışacağından seni en çok tüketecek olan test Türkçe olacak bu sebeple benim sana tavsiyem her gün 10 tane atlamadan Paragraf sorusu çözmen genellikle bu soruları değinilmemiş akışı bozmaktadır hangi ikisi yer değiştirmeli tarzında seçmelisin
Tarih için bol bol kaynak oku tek kaynağa bağlı kalma çünkü dandik bir soru elbet gelecektir nerden yakalayacağını bilmemezsin. Kronolojiyi de iyi çalışman lazım
Coğrafya keza öle neden sonuçlu bi şekilde öğrenmen gerek misal Bakı diye bi şey var coğrafyada bilrsin misal ne olduğunu ama adam gider hangi bölgede bakı gözetilmeden yerleşme yapılmıştır der kem küm ne desem der kalırsın.
Vatandaşlık soruları aşırı yüzeysel geliyor bunlar biraz sansa kalıyor özellikle güncel dedikleri seyler
Kısacası sen ne kadar soru çözmeliyim demişsin baya bi uzattım ben konuları halledip deneme çözmelisin Mat dışarda bırakırsak 2 ayda çok rahatlıkla geri kalan dersleri halledebilrisin ondan bir an önce konuyu bitirip hemen denemelere asılmalısın çünkü sınav 2 saat ve çoğumuzun sorunu sınavı yetiştirememek