ben karacanınkine sırf diğer bölümlere farklı ne gelmiş diye baktım bi de gördüm iktisat için eksik yazdığı vardı mail attım duzelttim dedi bakmadım ben ama. robotlarla hiç aram yok hiç sevmiyorum hele ki memurların robotundan nefret ediyorum en sevdiğim klasik yöntem indiriyorum listeyi pdf olarak ctrl+f yapıyorum 4421 diyorum tık tık tek tek bakıyorum en saglamı en kralı aga
hacı senin yds vardı dimi sana gelebilitesi var o kadroların ama bizim salak milletimiz yine dil şartını görmeden başvurmazsa tabi geçenki alımda hepsi yanmış kadroların duyduğum kadar
hacı senin yds vardı dimi sana gelebilitesi var o kadroların ama bizim salak milletimiz yine dil şartını görmeden başvurmazsa tabi geçenki alımda hepsi yanmış kadroların duyduğum kadar
en güzeli yazarsın kodunu ona göre bakarsın ben diğerlerine güvenmiyorum zaten : ) zaten öle aman aman cokta buyuk değil robot mobotluk bi şey yok ortada : ) ilk kendi alan kodumla sonra bi de 4001 le geziyorum sonra basıyom kalayı : ) çok sevdiğim iki üç tane fefli arkadaşım vardı konuşmak bile gelmiyor artık içimden adamların aslında bi sucu yok biliyorum ama içimden geçenleri soyleyip kırmak yerine konuşmamayı tercih ediyorum.