- Eğitim
- Yüksek Lisans
- Üni
- Sakarya Ünv.
- Bölüm
- İşletme
(( 2013/2 SONUÇ DEĞERLENDİRMESİ ))
2013/2 Sonuç Deßerlendirmesi | ððBF KPSS B Grubu Doßru Tercih-Analiz-ðstatistik
İİBF Genel Taban Puanlarına baktığımızda ;
4 kadro 82,8-83 aralığında
26 kadro 83-84 aralığında
43 kadro 84-85 aralığında
35 kadro 85-86 aralığında
22 kadro 86-87 aralığında
22 kadro 87-88 aralığında
9 kadro 88 üzerinde seyretmiştir.
Not: Excel formatında taban puanları müsait bir vakitte paylaşacağım inşallah
Yukarıdaki tablo ile sonuçlar açıklanmadan önce yaptığım aşağıdaki linkte yer alan analiz yine bire bir örtüşmüştür diyebilirim. Doğru tercih-Analiz sistemim yine kendisini kanıtlamıştır ALLAHâın izniyle..
2013/2 Kasñm Atamasñ Taban Puan Analizi | ððBF KPSS B Grubu Doßru Tercih-Analiz-ðstatistik
Atanan arkadaşlarıma hayırlı olsun diyorum
Atanamayan özellikle de 82-80 aralığındaki arkadaşların temkinli olmak adına 2014 KPSSâye çalışmalarında fayda vardır.
82-83-84 bandı ise aşırı seçici olmamak ve yine bu şekilde olağandışı bir kadro gelmemesi kaydıyla atanabileceklerdir kanaatindeyim. Bununla birlikte yine bu aralıkta olup herhangi bir işte çalışmayan kişilerin de 2014 KPSSâye hazırlanmaları onlara fayda sağlar.
80 altının atanma ihtimali mevcut veriler ışığında çok zor görünmektedir diye düşünüyorum.
Kadro mücadeleniz ve kadro sayılarının artışı oranında 80 altının da ümidi artacaktır.
Hakkınızda Hayırlısı Olsun
2013/2 Sonuç Deßerlendirmesi | ððBF KPSS B Grubu Doßru Tercih-Analiz-ðstatistik
İİBF Genel Taban Puanlarına baktığımızda ;
4 kadro 82,8-83 aralığında
26 kadro 83-84 aralığında
43 kadro 84-85 aralığında
35 kadro 85-86 aralığında
22 kadro 86-87 aralığında
22 kadro 87-88 aralığında
9 kadro 88 üzerinde seyretmiştir.
Not: Excel formatında taban puanları müsait bir vakitte paylaşacağım inşallah
Yukarıdaki tablo ile sonuçlar açıklanmadan önce yaptığım aşağıdaki linkte yer alan analiz yine bire bir örtüşmüştür diyebilirim. Doğru tercih-Analiz sistemim yine kendisini kanıtlamıştır ALLAHâın izniyle..
2013/2 Kasñm Atamasñ Taban Puan Analizi | ððBF KPSS B Grubu Doßru Tercih-Analiz-ðstatistik
Atanan arkadaşlarıma hayırlı olsun diyorum
Atanamayan özellikle de 82-80 aralığındaki arkadaşların temkinli olmak adına 2014 KPSSâye çalışmalarında fayda vardır.
82-83-84 bandı ise aşırı seçici olmamak ve yine bu şekilde olağandışı bir kadro gelmemesi kaydıyla atanabileceklerdir kanaatindeyim. Bununla birlikte yine bu aralıkta olup herhangi bir işte çalışmayan kişilerin de 2014 KPSSâye hazırlanmaları onlara fayda sağlar.
80 altının atanma ihtimali mevcut veriler ışığında çok zor görünmektedir diye düşünüyorum.
Kadro mücadeleniz ve kadro sayılarının artışı oranında 80 altının da ümidi artacaktır.
Hakkınızda Hayırlısı Olsun