Selamüm aleyküm, arkadaşım ben Konyalıyım. Eskiden mevlana müzesi civarında pansiyon türü yerler vardı bu aralar oralara hep yeni oteller yapıldı ama belki pansiyon türü yer bulabilirsin şu an kapandı mı bilmiyorum. Mevlana caddesi üzerinde Ankara oteli var biraz önce telefon açtım sordum bir kişi tek gecelik 45tlimiş. Fotoğrafı da bu; Booking.com: Ankara Hotel , Konya, Türkiye - 107 Konuk deßerlendirmeleri . Yerinizi hemen ayñrtñn!
vaay arkadaşlar bayaa bayaa örgütlenmişiz bende burdayım gümrüğü kazandım ama herzaman destekçinizim twitter daki iibfnin sesi de benim hesabım sonuna kadar mücadeleye devam
konuya gelince kız arkadaşımın yanına gelcem de sabah uykusuz olmayım akşamdan gelip biyerde kalıp sabah dinç oluyum istiyorum ama hep pahalı misafirhanelerde en aşşağı 40 -50 lira şöyle gecelik 20-30 liraya biyer bulsaydım iyi olacaktı
vaay arkadaşlar bayaa bayaa örgütlenmişiz bende burdayım gümrüğü kazandım ama herzaman destekçinizim twitter daki iibfnin sesi de benim hesabım sonuna kadar mücadeleye devam
hoş geldin arkadaşım , malum site gerçekten tak ettirdi, dayanılmaz bir hal aldı...son bir kaç gündür açtıgımız başlıkları görmezden gelmeleri 90 kişilik vmy ekibi için manşet çekmeleri bardağı taşıran son damla oldu.Sen geldin konu senindir, ben çekiliyorum