- Eğitim
- Lisans
- Üni
- Diğer
- Bölüm
- ÇEKO
Perşembe Günü Saat 20:00'de Geniş Katılımlı Bir Twitter Etkinliği yapacağız...
#iibfliler2014teAtanmakistiyor
Aslında bu sefer Twitter uygulamamız ile etkisinide Organizasyonun etkisini göstermeye çalışacağız...
Şuan 95 kadar kişi uygulamaya dahil... Otomatik olarak bu kişilerde organizasyonda bizlere yardım edecek...
Neler Yapılacak
Uygulamamız Neler Yapacak
2014'ün ilk etkinliğindede gündeme çıkmak isteyeceğiz elbette ancak bu sefer olmasa bile üzülmeye gerek yok en azından hangi aşamada olduğumuzuda göreceğiz... Eğer gerekli ilgi gösterilirse bu uygulamaya katılım işinde Gündeme istediğimiz zaman çıkabiliriz. Birlikten Kuvvet doğar... Herşey için teşekkürler...
#iibfliler2014teAtanmakistiyor
Aslında bu sefer Twitter uygulamamız ile etkisinide Organizasyonun etkisini göstermeye çalışacağız...
Şuan 95 kadar kişi uygulamaya dahil... Otomatik olarak bu kişilerde organizasyonda bizlere yardım edecek...
Neler Yapılacak
- Perşembe Gününe kadar Ulaşabildiğimiz her yere etkinliği haber vereceğiz...
- Perşembe Günü etkinlikten 2 saat önceye kadar ulaşabildiğimiz, ikna edebildiğimiz Vekil - Program sunucusu- Haber müdürü- Sanatçı, Fenomen takipçisi fazla kim varsa mesaj atıp gün içinde konu tagımızı yazmalarını veya RT'lemelerini en azından FAV'a almalarını isteyeceğiz.
- Herkes Facebook'taki bir arkadaşına rica edip twitter etkinliğine davet edip en azından bir mesaj yazdırmaya ikna etmeye çalışacağız...
Uygulamamız Neler Yapacak
- Etkinliğe Katılanların Tweetlerini onlarca kişinin RT'lemesini sağlayacak
- Etkinlik Tagını 100'lerce kez yazılmasını sağlayacak...
- Etkinliğe katılanların birbirlerini takip etmesini sağlayacak
2014'ün ilk etkinliğindede gündeme çıkmak isteyeceğiz elbette ancak bu sefer olmasa bile üzülmeye gerek yok en azından hangi aşamada olduğumuzuda göreceğiz... Eğer gerekli ilgi gösterilirse bu uygulamaya katılım işinde Gündeme istediğimiz zaman çıkabiliriz. Birlikten Kuvvet doğar... Herşey için teşekkürler...