KPSS'ye çalışırken alternatif olsun diyerek girmiştim. KPSS puanım iyi gelince de merkezi atamaları beklemeye karar verdim. PTT'yi basamak olarak kullanıp milletin hakkına girmek istemiyorum.
Bende gümrük mulakatini beklemeye devam benim bulundugum ilde bi kisi aliyor vallahi artık yoruldum son iki senedir sadece mulakat sonuclarini bekliyorum
Ya şu hata dolu tercihli geri zekalı gecmisimi unutun daaa hem ben İstanbul'dan kactim . Hem kacmasam bebeksi sevgilimle tanisamazdim . Gamzesi var . Hem hem hem...
KPSS'ye çalışırken alternatif olsun diyerek girmiştim. KPSS puanım iyi gelince de merkezi atamaları beklemeye karar verdim. PTT'yi basamak olarak kullanıp milletin hakkına girmek istemiyorum.
hocam meraba benimde kpss 88 ptt 86 sizce merkezi atamadan bseyy gelir mi bende ptt ye kpssye hazirlanmisken giriyim demistm merkezi atama istiyorum ama bilemiyorm gelir mi ilk atamalarda
hocam meraba benimde kpss 88 ptt 86 sizce merkezi atamadan bseyy gelir mi bende ptt ye kpssye hazirlanmisken giriyim demistm merkezi atama istiyorum ama bilemiyorm gelir mi ilk atamalarda
Hocam şu an için kimse ne olacağını bilemez. Elimizdeki tek veri, geçmiş dönemlerdeki atama sayıları. Öncelikle branş sıralamalarını, sonrasında da aralık ayında yayınlanacak olan başvuru kılavuzunu incelemek lazım.
Puanınız ve sıralamanız merkezi atamalar için yeterli. Fakat ilk atamada mı, ikinci-üçüncü atamalarda mı yerleşeceğiniz biraz da tercih edeceğiniz kurum ve şehirlere bağlı.