PTT Ocak ayında alım yapacağını telefonda bildirdi...
Alımın İİBF olması için baskı yapamamız gerekiyor Merkez Müdürlüğü Ankara'da... 10-15 kişilik bir ekip hazırlamak istiyoruz Ankara'da kaç arkadaşımız var ?
Gizlide olması gerekiyor 4001'leri huylandırmadan...
geçen seferki görüşmeden tecrübeli arkadaşlarımız var. görüşmede bu sefer ne gibi konulara vurgu yapılmalı ki alım sadece iibf olsun. bu da ilk belirlenmesi gereken.
Yettim gari siz bu haberi verdinizya bana allaahhh tutmayın küçük enişteyi modundayım
Arkadaşlar gizli bölümde olduğu için şu an mücadele grubundaki arkadaşlar görebiliyor sayfayı ondan katılım az olur foruma genele şu an yaymayalım bravo İİBF hocam metinler bende pazartesi fax olayına girelim hemen
Görüşmeye gidenler tamamen İİBFyi vurgulamalı ne kadar alım yaparlarsa yapsınlar İİBFnin bu ihtiyaçı karşılayacağı ve kalıcı olacağı anlatılmalı tamamen
hocam benim metinlerdeki hususlar aslında tam vurgulanması gereken şeyler birazcık reklam gibi oluyor ama kimse benden daha hızlı metin yazamaz o metinler güzel aslında
kardeşim ona bugün biri daha ekleniyor büyük ihtimal bank asya 4. mülakattan çıktım iyi geçti büyük ihtimal ptt mi bank asya mı fırat plastik mi ztn oldumu hepsi birden olur olmadımı hiç olmaz nasıl bişe çözemedim
kardeşim ona bugün biri daha ekleniyor büyük ihtimal bank asya 4. mülakattan çıktım iyi geçti büyük ihtimal ptt mi bank asya mı fırat plastik mi ztn oldumu hepsi birden olur olmadımı hiç olmaz nasıl bişe çözemedim
La bank asya'da pozisyon neydi ki ? Pazartesi FAX ve Mektup Gönderimine başlayalım hafta sonu adresleri alalım herşeyimiz hazır olsun Allahım 2014ü hayırlı getirir inşallah
La bank asya'da pozisyon neydi ki ? Pazartesi FAX ve Mektup Gönderimine başlayalım hafta sonu adresleri alalım herşeyimiz hazır olsun Allahım 2014ü hayırlı getirir inşallah
bank asya pazarlama uzman yard.... İnşallah kardeşim hafta sonu ayarlayalım facebooktanda admin paylaşsın en az 250 fax 250 mektup olması lazım yoksa yalan olur