çözdüğünümüz soru bankaları hakkında yorum yapsak çok iyi olur zira piyasada çok yayın var.zorluk dereceleri ve kpss soru tarzına uygunluğunu tartışalım.
@Muhti sen hangi kaynakları öneriyorsun.çözümlü soru bankası alıcam hangisini almalıyım.yediklime kolay diyorlar pegeme orta zorlukta diyorlar feme de zor diyorlar
fem'in coğrafyası berbat tarihi biraz daha iyi bende yediiklim almayı düşünüyorum zira 2012 döneminde bu yayına hiç bakmadım bi kaç denemesini çözmüştüm çok basitti
farklı ve zor istersen uzman kariyer.. bu kaynakta çözülmeden geçilmemeli türkçesini matematiğini beğeniyordum mesela
tarih biliyorsan yaparsın. kpss tarih %80 bilgi.. öss tarihi olsa %100 çok soru çözmek derdim ama tarihte kesinlikle konu daha önemli
matematik
-pegem(ösym tadında favorim yani)
-uzman kariyer(farklılık,zorluk yani derecelendirme var)
-yargı kozmik oda
-ihtiyaç yayıncılık ne olursa olsun kpss diyince es geçilmemesi gereken bir yayın
Türkçe için
Bir kere Fem yayınları çözülmeli( özellikle cümlede anlam paragraflarını ben beğeniyorum , dil bilgisinede yeterince önem veriyor ben 2012de türkçede iyi yapmıştım ki malum o sınavın türkçesi zaman alıcıydı)
X yayıncılık kpss soru defteri(Türkçecinin özel soruları) bu da alınmalı küçük defter şeklinde düşük maliyetli 3-4 lira vardır kanımca
Uzman kariyer( zor ve farklı sorular oluyor diğer yayınlara kıyasla muhakkak alınıp çözülmeli)
matematik
-pegem(ösym tadında favorim yani)
-uzman kariyer(farklılık,zorluk yani derecelendirme var)
-yargı kozmik oda
-ihtiyaç yayıncılık ne olursa olsun kpss diyince es geçilmemesi gereken bir yayın