vaay sen hoş geldin kardeşim memurları bıraktık artık ben seni orda yazarken gordum cagıracaktım ama yasaklamıslar beni o kadar iibfliler.net için tanıtım yaptım ya dayanamadılar.
artık orada yazmama kararı aldık yazarsak da sadece hani arrtık iibfliler.net teyiz gelin uye olun orada yorum analiz herbi şey var yardımcı olalım diyoruz
Hoşbulduuum ya ben mobilim site atıyor beni her girişte kullanıcı adı şifre istiyor. Neyse alışırız artık.
Yazamasam da takipteyim millet o güzel yorumlarınızı okuyorum. Hadi bakalım hayırlısı..
Hoşbulduuum ya ben mobilim site atıyor beni her girişte kullanıcı adı şifre istiyor. Neyse alışırız artık.
Yazamasam da takipteyim millet o güzel yorumlarınızı okuyorum. Hadi bakalım hayırlısı..
bak mustor bana oldugu gibi sana yardimci olmamis benide atiyordu ustelik sayfa boyutu ekrani asiyordu. google playden tabatalk indir dedi mustor simdi gayet iyi.