senin ekonomist1659 olduğunu bilmiyordum dostum. bi münakaşamız olmuştu o nickinle malum sitede. o sürecin etkisiyle sanırım ayıp etmişiz kusura bakma.
senin ekonomist1659 olduğunu bilmiyordum dostum. bi münakaşamız olmuştu o nickinle malum sitede. o sürecin etkisiyle sanırım ayıp etmişiz kusura bakma.
Valla tek izlediğim dizi birde işte ben de özledim'imi izliyorum internetten zaten başka yaptığım bir şey yok ne ders calısabiliyorum ne motive olabiliyorum asgari ücretlide olsa bir iş arıyorum artık saati uygun olan bir is buldum mu gireceğim hiç yoktan bi oyalanacak şeyim olur geceleride ders calısır avuturum kendimi ama bomboşken insanın hayattan hiç bir beklentisi kalmıyor @incir reçelim
Valla tek izlediğim dizi birde işte ben de özledim'imi izliyorum internetten zaten başka yaptığım bir şey yok ne ders calısabiliyorum ne motive olabiliyorum asgari ücretlide olsa bir iş arıyorum artık saati uygun olan bir is buldum mu gireceğim hiç yoktan bi oyalanacak şeyim olur geceleride ders calısır avuturum kendimi ama bomboşken insanın hayattan hiç bir beklentisi kalmıyor @incir reçelim
rica ederim. allah senden razı olsun ki kendini kurtarmış biri olmana rağmen faydalı paylaşımlarda bulunuyosun, duyumlarını paylaşıyorsun. ama dizi için vakit yaratmaya çalış dostum yani hele bu dizi için bi de komedi community'i öneririm.
Abi Giresundayım işkura kariyere her yere her gün giriyorum güncel takip ediyorum işkurda arkadaşımda var matematikçi ahh ah çalışıyor oda bana bilgi veriyor ama dediğim gibi saat olarak uygun iş arıyorum artık gidip 12 13 saat çalıştırıp asgari ücretli iş aramıyorum bakalım hakkımızda hayırlısı elbet bizimde ayağa kalkacak vaktimiz olacaktır.