Türkiye'nin eğitim alanında en yaygın sivil toplum kuruluşu olan TÜRKİYE EĞİTİM GÖNÜLLÜLERİ VAKFI, İstanbul Genel Merkez binasında yer alan Kaynak Geliştirme Departmanı'nda görevlendirilmek üzere Proje ve İş Geliştirme Sorumlusu aramaktadır⢠Vakfın genel kaynak yaratma ilkeleri çerçevesinde, Vakıf faaliyetleri için kaynak yaratılması,
⢠Kaynak arttırmaya yönelik farklı kanallar araştırılması ve uygulamaya yönelik alt yapı çalışmalarının hazırlanması,
⢠Yeni kurumsal bağışcılara sunum yapılması ve proje detaylarının oluşturulması,
⢠Var olan projelerin yönetilmesine destek olunması,
⢠Bireysel ve kurumsal bağışların takip edilmesi ve raporlanması,
⢠Her türlü özel projenin uygunluğunun araştırılması,
⢠Kaynak geliştirme ile ilgili dünya ve Türkiye gündeminin yakından takip edilmesi,
⢠Yönetimin talep ettiği periyodik veya özel raporların hazırlanması,
⢠Kaynak yaratmaya yönelik düzenlenen kampanya, balo, konser, müzayede benzeri organizasyonların yönetilmesine destek olunması,
Aranan Nitelikler
⢠Üniversitelerin yabancı dille eğitim yapan lisans ve/veya yüksel lisans bölümlerinden mezun,
⢠Yazılı ve sözlü kullanımda İngilizceye çok iyi derecede hakim
⢠2-3 yıllık iş deneyimi olan,
⢠Yurt içi ve yurt dışı seyahat engeli olmayan,
⢠Yurtdışındaki eğitim ve programlara katılım engeli olmayan,
⢠Planlama, organizasyon ve koordinasyon yeteneğine sahip,
⢠Takım çalışmasına uyumlu, insan ilişkilerinde başarılı, iletişim ve temsil gücü yüksek
Başvuru için CVnizi isbasvurusu@tegv.org adresine Proje ve İş Geliştirme Sorumlusu başlığı ile göndermeniz rica edilmektedir. Son başvuru tarihi: 13 Aralık 2013
⢠Kaynak arttırmaya yönelik farklı kanallar araştırılması ve uygulamaya yönelik alt yapı çalışmalarının hazırlanması,
⢠Yeni kurumsal bağışcılara sunum yapılması ve proje detaylarının oluşturulması,
⢠Var olan projelerin yönetilmesine destek olunması,
⢠Bireysel ve kurumsal bağışların takip edilmesi ve raporlanması,
⢠Her türlü özel projenin uygunluğunun araştırılması,
⢠Kaynak geliştirme ile ilgili dünya ve Türkiye gündeminin yakından takip edilmesi,
⢠Yönetimin talep ettiği periyodik veya özel raporların hazırlanması,
⢠Kaynak yaratmaya yönelik düzenlenen kampanya, balo, konser, müzayede benzeri organizasyonların yönetilmesine destek olunması,
Aranan Nitelikler
⢠Üniversitelerin yabancı dille eğitim yapan lisans ve/veya yüksel lisans bölümlerinden mezun,
⢠Yazılı ve sözlü kullanımda İngilizceye çok iyi derecede hakim
⢠2-3 yıllık iş deneyimi olan,
⢠Yurt içi ve yurt dışı seyahat engeli olmayan,
⢠Yurtdışındaki eğitim ve programlara katılım engeli olmayan,
⢠Planlama, organizasyon ve koordinasyon yeteneğine sahip,
⢠Takım çalışmasına uyumlu, insan ilişkilerinde başarılı, iletişim ve temsil gücü yüksek
Başvuru için CVnizi isbasvurusu@tegv.org adresine Proje ve İş Geliştirme Sorumlusu başlığı ile göndermeniz rica edilmektedir. Son başvuru tarihi: 13 Aralık 2013